SEO website optimalisatie

Wij kijken naar uw broncode, interne linkstructuur en de opbouw van uw website. Wij bepalen welke verbeterpunten op uw website zijn en naar het bounce percentage via Google Analytics. Bij Advertise Solution werken er gecertificeerde Google Analytics indivuals, zodat u zeker weet dat er specialisten naar uw website kijken. Het bounce percentage geeft ons inzicht in hoeveel mensen gelijk weer weggaan na de webpagina geopend te hebben. Wij kunnen ook aantonen welke pagina’s niet bezocht worden.

Optimaal presterende SEO teksten

Na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek zullen de zoekwoorden die goed zullen scoren verwerkt worden in SEO teksten, waardoor uw producten en diensten gevonden zullen worden in de zoekmachines. Mocht er nog geen pagina zijn waar de zoekwoorden in verwerkt kunnen worden, dan zal er een nieuwe focuspagina gemaakt worden. Onze SEO teksten zullen uw bezoekers overtuigen en gevonden worden in de zoekmachines. Wij optimaliseren en herschrijven waar nodig, zodat u verder kunt gaan met het draaien van uw bedrijf. Geen omkijken meer naar uw website, maar alle aandacht voor uw bedrijf!

Waarom SEO bij Advertise Solution

Onze ervaren tekstschrijvers hebben ervaring in het schrijven van goede webteksten. Zo heeft u het optimale online rendement. Wij weten hoe bezoekers klanten worden! Onze teksten trekken de aandacht, houden de interesse vast, laten de behoefte groeien en zetten de bezoekers aan tot actie. Naast SEO teksten bieden wij ook linkbuilden en SEO website optimalisatie. Vraag uw gratis SEO website scan aan!

Wilt u extra bezoekers voor lange termijn tegen eenmalige kosten? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 036-8483922.

VRAAG NU EEN GRATIS WEBSITE SCAN AAN

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Website

Vraag