Reputatiemanagement en ontgooglen

Reputatiemanagement bouwt geoptimaliseerde internetpagina’s die geheel gevuld zijn met positief nieuws. Doel van deze pagina’s is het verkrijgen van een toppositie in de zoekmachines boven eventuele negatieve berichtgeving, zodat u niet verder beschadigd kunt worden en de negatieve resultaten verder zullen afzwakken.

Search Engine Reputatiemanagement

Search Engine Reputation Management. Deze tak van sport zorgt ervoor dat klanten die op uw naam gaan googlen enkel positieve nieuwsberichten te zien krijgen in de top van de resultaten. Vanwege de kracht van consumentenorganisaties en fora, doen zich twee problemen voor. Allereerst zijn er vele andere klanten die de klachten lezen van anderen en ze kunnen uw (online) reputatie kapotmaken. Een ander probleem is dat deze onderwerpen meestal goed in de zoekmachines ranken op uw zoekwoorden en uw reputatie beschadigt. Het is niet prettig om negatieve titels in de zoekmachine resultatenpagina’s te zien bij het zoeken van uw merknaam of eigen naam! 

Advertise Solution voor reputatiemanagement

Uw reputatie wordt grotendeels online bepaald. Advertise Solution is ervaren in het verbeteren van uw online reputatie en het beheren daarvan. Neem nu contact op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 036-8483922.

Ontgooglen van negatieve berichtgevingen kunnen niet gegarandeerd worden

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN