Wat is Google Analytics

Google Analytics biedt inzicht in het gedrag van de internetgebruikers die uw website bezoeken. Verschillende statistieken laten de informatie zien die voor u relevant is. De combinatie van Google Analytics en Google AdWords biedt u goed inzicht in hoe u uw campagnes kunt verbeteren. Echter zijn de statistieken van Google Analytics erg uitgebreid, waardoor het lastig kan zijn om te lezen. Bij Advertise Solution werken Google Analytics Qualified Individuals, waardoor wij u goed kunnen ondersteunen!

Hulp bij Google Analytics

Doordat wij vrijwel altijd Google Analytics gebruiken in combinatie met onze Google AdWords campagnes, hebben wij veel ervaring. Wij kunnen uw Google Analytics op maat inrichten, waardoor u direct inzicht heeft in de prestaties van uw website en campagnes. Google Analytics biedt onder andere inzicht in het aantal (nieuwe) bezoekers, welke pagina’s bezocht worden, de gemiddelde tijd doorgebracht op uw website en de herkomst van bezoekers. Tevens kunnen uw doelen geïmporteerd worden naar Google AdWords, waardoor uw doelen goed te meten zijn!

Hulp bij Google Analytics

Door onze jarenlange ervaring met Google Analytics, weten wij precies hoe wij u kunnen helpen. Komt u zelf niet uit Google Analytics? Schroom niet! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij zullen uw wensen bespreken en kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Neem nu contact op door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar 036-8483922.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN

 

Naam

E-mail

Telefoonnummer

Website

Vraag